Verkkokaupat

Räätälöidyt verkkokaupat, tyylikkäästi toteutettuna

Näin teemme verkkokauppoja

Niin käyttäjien kuin liiketoiminnan tärkeimpien tavoitteiden ymmärtäminen on ratkaisevassa asemassa verkkokaupan suunnittelussa. Me Site Logicilla emme usko toimintaan liukuhihnalla, vaan jokainen projekti muotoillaan ja räätälöidään omanaan. Muotoilu tapahtuu asiakkaan liiketoiminnan syvälliseen analysointiin ja ymmärtämiseen perustuen. Suunnittelemme ja toteutamme verkkokauppoja tuotteille ja palveluille, niin yrityksille kuin järjestöillekin, toimialasta riippumatta.

Otamme kopin projektin vetämisestä; neuvomme ja avustamme asiakasta koko projektin ajan. Pidämme verkkokaupastanne huolta myös projektin jälkeen. Tutustu Ylläpito & tuki -palveluumme, oli sinulla sitten jo olemassa oleva verkkokauppa tai suunnittelet uutta! Tarjoamme myös verkkokaupan jatkuvaa optimoinnin ja kehittämisen lisäpalvelua.

Mitä pitäisi ottaa huomioon verkkokauppaprojektissa?

Yksi tärkeimmistä asioista projektin alussa on verkkokauppa-alustan valinta. Omaan liiketoimintaan parhaiten sopivan ohjelmiston valintaan tuleekin kiinnittää erityistä huomiota. Ohjelmistot tarjoavat usein valmiita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten tilausten käsittelyn, markkinoinnin työkaluja, maksutapoja, tuoteryhmien hallinnan sekä asiakasryhmien luonnin.

Käytettyyn alustaan voi kohdistua sisäänrakennettujen ominaisuuksien lisäksi monenlaisia vaatimuksia, kuten taustajärjestelmäintegraatioita sekä erilaisia räätälöitäviä ominaisuuksia. Eri alustoja vertaillessa tulee miettiä tarkkaan niin kävijöiden- kuin oman liiketoiminnan tavoitteet ja tarpeet, jotta valittu ohjelmisto tukee liiketoimintaa ja sen kasvua juuri oikealla tavalla.

Me Site Logicilla suunnittelemme verkkokaupat ennen kaikkea käyttäjälähtöisesti, unohtamatta tietenkään liiketoiminnan tärkeimpiä tavoitteita. Käyttämämme avoimen lähdekoodin järjestelmät, WooCommerce ja Magento, kattavat niin pienet kuin suuretkin verkkokaupat. Asiantuntijamme auttavat sinua oikeiden ratkaisujen löytämisessä! Jätä tapaamisaikatoiveesi asiantuntijamme kanssa yhteydenottolomakkeeseen.

Magento, alusta vaativille verkkokaupoille

Laajempiin ja vaativampiin kokonaisuuksiin, joissa verkkokaupalta vaaditaan nopeutta ja maksimaalista suorituskykyä suurien tuote- ja tilausmäärien hallintaan, suosittelemme Magentoa. Magento mahdollistaa suuret tuotemäärät ollen samalla nopea. Magenton avulla myös useampi verkkokauppa voidaan yhdistää saman hallinnan alle, mikä mahdollistaa esimerkiksi samojen tuotteiden myynnin useammassa eri kaupassa. Magento on ratkaisusi varsinkin silloin, kun verkkokauppa on liiketoimintasi ytimessä.

WooCommerce, ketterä ja taipuisa alusta

Kustannustehokas WooCommerce on maailman käytetyin verkkokauppa-alusta. Alustana se on joustava ja laajalti räätälöitävissä niin ulkoasun kuin toimintojenkin osalta. WooCommerce mahdollistaa yhdessä WordPressin kanssa verkkosivujen ja verkkokaupan saumattoman hallinnan yhdestä paikasta. Olemme vuosien saatossa suunnitelleet ja toteuttaneet useita harmonisia kokonaisuuksia, joissa yhdistyvät verkkosivut ja verkkokauppa. Käsissämme WooCommerce mukautuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin; kurkkaa täältä miten toteutimme Come to Finlandin uuden verkkokaupan WooCommercen avulla!

Kun valmiit ratkaisut eivät riitä

Kun myytävät tuotteet tai palvelut ovat niin uniikkeja vaatimuksiltaan, että mikään olemassa oleva verkkokauppa-alusta ei riitä, rakennamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

CASE: Valmennuskeskus

Valmennuskeskus on Suomen kokenein ja monipuolisin valmennuskurssijärjestäjä. Heidän vastuulla on huolehtia, että vuosittain noin 2000 pyrkijää saavat opiskelupaikan Valmennuskeskuksen avulla.

Pysyäkseen mukana digitalisaation rivakassa kehityksessä, Valmennuskeskus tarvitsi asiantuntevan kumppanin apua vastassa oleviin vaativiin digihankkeisiin. Vahvan ja laajan verkkokauppa- sekä ohjelmisto-osaamisemme johdosta, valinta osui Site Logiciin.

Laajojen teknisten vaatimusten, sekä sisäisten prosessien monipuolisuudesta johtuen, mikään olemassa oleva verkkokauppa-alusta ei olisi vastannut tarpeisiin riittävän tehokkaasti. Lähdimme toteuttamaan täysin räätölöityä kurssijärjestelmää, joka yhdisti verkkokaupan ja CRM-järjestelmän yhdeksi tehokkaaksi kokonaisuudeksi.

Toteuttamamme järjestelmän avulla, tilaus- ja asiakastiedot liikkuvat tänä päivänä saumattomattomasti verkkokaupasta suoraan asiakaspalvelun käsiteltäväksi, samalla vähentäen päällekkäistä manuaalista työtä ja vapauttaen asiakkaan työaikaa muihin tehtäviin.

Alustat

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Markus Kareinen
Markus Kareinen Myynti, suunnittelu, projektit
Muiden henkilöiden yhteystiedot