Tuotetiedon hallinta

Unohda hajallaan oleva tuotetieto

Mikä ihmeen PIM?

PIM eli Product Information Management, on ratkaisusi keskitettyyn tuotetiedon hallintaan ja jalostamiseen. Valitettavan usein tuotetiedot ovat levällään eri järjestelmissä, eri osastoilla ja monessa excel-tiedostossa. Tämä tuotetietojen pirstaloituminen eri kanaviin johtuu usein toiminnanohjausjärjestelmän rajallisuudesta.

Tuotetietojen hallinta ja siirtely tuottaa harmaita hiuksia työntekijöille ja ylimääräisiä kuluja yritykselle, kun esimerkiksi myynti käyttää aikaansa tuotetietojen metsästämiseen, tai markkinointi yrittää päivittää tuotekuvastojaan. Tiedostot ovat hukassa ja joku on unohtanut jakaa viimeisimmän excel-tiedoston päivitetyillä tuotetiedoilla. Kuka tietää onko uusimmat hintatiedot päivitetty? Voiko nämä jo julkaista?

Akeneo - tuotetiedon keskitettyä hallintaa

Me suosimme PIM-projekteissamme avoimen lähdekoodin järjestelmää Akeneoa. Akeneo kerää ja kasaa kaiken tuotetiedon eri lähteistä yhteen paikkaan. Akeneossa voit rikastaa kerättyä tuotetietoa ja viedä tietoa eteenpäin kaikkiin myynti- ja palvelukanaviin vaivattomasti. Miltä kuulostaa ajatus siitä, että kaikki tuotetietosi, kuten varastosaldot, kuvat, manuaalit, videot ja tuotetekstit olisivat aina ajan tasalla ja kaikkien osastojen saavutettavissa yhdestä samasta paikasta?

Meillä Akeneo valjastetaan helpottamaan niin olemassa olevien kuin uusienkin verkkokauppojen tuotetietojen hallintaa. Akeneon hyödyt ulottuvat kuitenkin verkkokauppoja laajemmalle - et itse asiassa tarvitse edes verkkokauppaa, jotta saat suuria hyötyjä irti Akeneon ominaisuuksista. Akeneo on erinomainen lisä myynnin ja markkinoinnin työkalupakkiin. Esimerkiksi helposti tulostettavat kuvastot suoraan järjestelmästä, aina ajan tasalla olevien tuotetietojen kera, on helpottava lisä myynnin päivittäiseen työhön. Asiantuntijamme kertovat mielellään siitä, miten Akeneo voidaan valjastaa osaksi liiketoimintaanne!

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Markus Kareinen
Markus Kareinen Myynti, suunnittelu, projektit
Muiden henkilöiden yhteystiedot