Verkkopalveluiden ylläpito & tuki

Projektin jälkeen emme jätä sinua yksin

Ylläpito ja tuki pähkinänkuoressa

Meidän kanssa on helppo asioida. Tarjoamme kaikkiin toteuttamiimme verkkopalveluihin täyden ylläpidon ja käyttötuen. Voit myös siirtää nykyisen verkkopalvelusi ylläpidon meille. Ylläpidossamme on tällä hetkellä Wordpress- ja Joomla-kotisivuja, Magento- ja WooCommerce-verkkokauppoja sekä muita toteuttamiamme räätälöityjä verkkopalvelu- ja järjestelmäratkaisuja.

Huolehdimme verkkopalvelun ja palvelimen tietoturvasta sekä päivityksistä. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mahdollisissa käyttöön liittyvissä asioissa suoraan puhelimitse tai sähköpostitse arkisin klo 9-16. Mahdolliset muutostyöt onnistuvat nopeasti jopa saman työpäivän aikana ja pidämme sinut ajan tasalla aikataulusta.

Oma asiantuntija apunasi

Toimintamme perustuu pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Varmistamme että verkkopalvelu toimii luotettavasti, sitä voi käyttää ja että se kehittyy. Osana ylläpitoa teillä on käytössä on oma yhteyshenkilö, joka on apuna ja mukana kehittämässä toimintaanne verkossa.

Oma asiantuntija auttaa asettamaan mittarit, tulkitsemaan dataa ja viemään kehitystä eteenpäin. Lisäksi saat tarvittaessa käyttöösi koko tiimimme osaamisen. Kovatasoisella tiimillämme on osaamista verkkopalveluiden optimoinnista, toiminnan digitalisoimisesta, UX-suunnittelusta ja digimarkkinoinnista.

Maailman nopeimmat virtuaalipalvelimet – Parempi käyttäjäkokemus

Tehokas virtuaalipalvelin vaikuttaa positiivisesti käyttäjäkokemukseen ja hakukonelöydettävyyteesi. Mitä nopeammin verkkopalvelusi toimii, sitä paremmin se palvelee kävijää. Virtuaalipalvelimen tehoja voidaan myös kasvattaa joustavasti ja kustannustehokkaasti tilapäisiä kävijäpiikkejä varten.

Käytössämme ovat kotimaiset UpCloudin virtuaalipalvelimet, joiden konfiguroinnin ja optimoinnin hoidamme puolestasi. Vastaamme myös täysin palvelimesi tietoturvasta, päivityksistä ja varmuuskopioinnista.

Ominaisuudet
  • Käyttötuki
  • Tietoturvapäivitykset
  • Valvonta
  • Palvelimet
  • Oma yhteyshenkilö

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Niku Piitulainen
Niku Piitulainen Myynti, suunnittelu, projektit
Muiden henkilöiden yhteystiedot