Verkkosivut

Teemme verkkosivuja, joista olemme ylpeitä

Verkkosivustosi on tärkeä

Verkkosivustosi on erittäin tärkeä kontaktipiste kohderyhmääsi. Kotisivun käyttäjäkokemus vaikuttaa suoraan mielikuviin sinusta toimijana. Käyttöliittymän älykkäillä suunnitteluratkaisuilla voidaan tuloksellisesti palvella käyttäjää paremmin, tarjota miellyttävämpi käyttäjäkokemus sekä vaikuttaa käyttäytymiseen ja mielikuviin. Älykkäästi suunniteltu verkkosivu voidaan integroida suoraan myös organisaation eri järjestelmiin, joka mahdollistaa esimerkiksi tehokkaamman myynnin ja markkinoinnin automatisoinnin.

Osaamisemme

Toteutamme verkkosivuja ymmärryksestä ihmisiin ja erilaisiin organisaatioihin. Olemme tehneet kotisivuja eri kokoisille yrityksille ja järjestöille startupeista Suomen suurimpiin. Meille verkkosivujen erinomainen käytettävyys, luotettava tausta teknologia ja sivuston helppokäyttöisyys sinulle, ovat tärkeitä. Käytämme verkkosivujen toteutuksessa pääsääntöisesti avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmää, jonka avulla sisällönhallinta on helppoa. Toteutamme myös tarvittaessa verkkosivun integraation muihin organisaation järjestelmiin. Pystymme myös auttamaan  avoimen lähdekoodin Joomla-sisällönhallintajärjestelmällä toteutettuihin sivustoihin liittyen.

Miten toimimme

Teemme verkkosivun toteutuksesta sinulle mahdollisimman helppoa. Aluksi tutustumme kattavasti toimintaanne, kohderyhmiinne ja määritämme yhdessä tavoitteet. Tarjoamme määrittelyn ja ideoinnin pohjalta konkreettisen konseptin toteutuksesta ja selkeän tarjouksen. Toteutusvaihe sisältää tarkemman käyttöliittymän- ja graafisen ulkoasun suunnittelun, teknisen toteutuksen ja lopuksi käyttökoulutuksen.

Verkkosivun suunnittelun aloittaminen

Sinun ei tarvitse olla vielä tarjouspyyntövaiheessa aloittaaksesi verkkosivu-uudistuksen suunnittelua kanssamme. Suunnittelijamme ovat veloituksetta käytössäsi tuomassa osaamisensa tekniikasta, käytettävyydestä, liiketoiminnasta, markkinoinnista ja viestinnästä mukaan uudistuksen määrittelyyn. Säästät yhteisen määrittelyn avulla aikaa, teet verkkosivu-uudistuksesta itsellesi helpompaa ja saat kattavamman kuvan mahdollisuuksista parantaa konkreettisesti toimintaanne verkossa. Suosittelemmekin käyttämään osaamisemme ja kokemuksemme heti alusta asti hyödyksesi ilman minkäänlaista sitoutumista. Voit jättää tapaamisaikatoiveesi suunnittelijamme kanssa suoraan alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen.

Projektin jälkeen

Projektin jälkeen ette jää yksin, vaan tarjoamme toteutukselle täyden ylläpidon ja käyttötuen. Lisäksi olemme mukana pitkäjänteisesti kehittämässä ja sparraamassa koko digitaalista toimintaanne. Hoidamme osana ylläpitoa verkkosivun- ja palvelimen tietoturvapäivitykset, jonka lisäksi asiakkaidemme kehuma asiakaspalvelu ja oma yhteyshenkilö ovat aktiivisesti apunanne. Tarjoamme myös verkkosivun jatkuvaa kehittämistä ja optimointia lisäpalveluna.

Alustat
  • WordPress
  • WooCommerce
  • Magento
  • Laravel
  • Joomla

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Markus Kareinen
Markus Kareinen Myynti, suunnittelu, projektit
Muiden henkilöiden yhteystiedot