Olemme hiilineutraali digitaalinen kumppani

Valitessasi meidät kumppaniksesi voit luottaa siihen, että palvelumme ovat vihreitä ja edistävät kestävää kehitystä

Me Site Logicilla olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että olemme saavuttaneet hiilineutraaliuden ja saaneet siitä virallisen tunnuksen. Olemme mitanneet ja vähentäneet päästöjämme sekä kompensoineet jäljelle jääneet päästöt investoimalla kestäviin vihreisiin projekteihin. Tunnustus on tärkeä merkkipaalu matkallamme kohti kestävää kehitystä digitaalisten palvelujen tuottajana ja ylläpitäjänä.

Koodia Suomesta ry:n hiilineutraaliusmerkki

Koodia Suomesta ry lanseerasi keväällä 2022 hiilineutraaliusmerkin. Merkki on tarkoitettu ohjelmistoalalla toimiville yrityksille, jotka haluavat osoittaa olevansa hiilineutraaleja ja edistää kestävää kehitystä alalla. Merkin hakeminen edellyttää hiilijalanjäljen laskentaa, minimointia ja kompensointia. Yrityksen on mitattava hiilijalanjälkensä vuosittain hyväksyttyjen menetelmien mukaisesti. Lisäksi merkin haltijan on sitouduttava vähentämään hiilijalanjälkeään ja kompensoimaan jäljelle jääneet päästöt ainakin kerran vuodessa.

Valitse vastuullinen digikumppani

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme monipuolisia digitaalisia palveluja, kuten verkkosivustoja, verkkokauppoja ja web-ohjelmistoja. Kun valitset meidät digikumppaniksesi, voit luottaa siihen, että palvelumme eivät ainoastaan ole teknisesti huippuluokkaa, vaan myös ympäristöystävällisiä. Olemme vastuullinen ja sitoutunut kumppani, joka tukee sinua kaikissa digitaalisissa tarpeissasi vihreitä arvoja vaalien.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää hiilineutraaliudestamme tai siitä, miten voimme auttaa yritystäsi digitaalisten palvelujen saralla? Ota meihin yhteyttä, ja keskustellaan siitä, miten voimme yhdessä edistää kestävää kehitystä samalla kun luomme innovatiivisia ja tehokkaita digitaalisia ratkaisuja.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

    Markus Kareinen

    Myynti, suunnittelu, projektit

    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntö sekä Palveluehdot pätevät.