TAARA

Nykypäivänä rakennettujen talojen arviointipalvelu
TAARA
TAARA
TAARA

TAARA on täysin uusi verkkopalvelu, jossa kävijöillä on mahdollisuus arvioida nykypäivänä rakennettujen talojen estetiikkaa ja soveltuvuutta ympäristöön.


Palveluun kerätään kuvia uusista asuinrakennuksista ja tietoa mm. kohteen arkkitehtitoimistosta, rakennuttajasta, rakennusvuodesta. Projektin aikana ideasta työstettiin toimiva verkkopalvelu huolellisen konseptoinnin ja suunnittelun avulla. TAARA:n tarina on vasta alussa, suosittelemme seuraamaan upean palvelun kehitystä kohteiden ja toimintojen lisääntyessä!

Innovatiivinen karttanäkymä kohteiden tarkasteluun

Suunnittelun yksi lähtökohdista oli tehdä palvelun karttanäkymästä mahdollisimman käyttäjäystävällinen kaikkien toimintojen osalta. Suunnittelussa kiinnitettiin huomiota eri suodatus- ja hakutoimintojen sulavaan käyttökokemukseen kaikilla päätelaitteilla.

Karttanäkymästä kävijä pystyy selaamaan kohteita useiden eri tietojen perusteella. Kävijän on myös mahdollista hakea kohteita vapaasanahaun avulla.

Haun tulokset on mahdollista ladata kätevästi näkymästä suoraan Excel-tiedostona. Tiedostoon on kasattu kaikkien tulosten tärkeimmät tiedot. Rekisteröitynyt käyttäjä voi lisäksi muodostaa ladattavaa tiedostoa varten täysin oman listan haluamistaan kohteista.

Innovatiivinen karttanäkymä kohteiden tarkasteluun
Uusien verkkopalvelujen innovointi ja suunnittelu vuosien kokemuksella Lue lisää palveluistamme