Shipit

Paketit helposti maailmalle Shipitin kautta

Shipitin idea oli ainutlaatuinen Suomessa; tehdään pakettien lähettäminen mahdollisimman helpoksi tarjoamalla useita eri toimitustapoja yhdestä paikasta.

Idean työstäminen toimivaksi ratkaisuksi vaati tarkkaa suunnittelua, toimialatuntemusta sekä useiden integraatioden rakentamista. Palvelu rakennettiin Joomla-alustalle.

Näin saatiin hienosta ideasta toteutettua kaikille käyttäjille helppokäyttöinen ja tehokas palvelu lähetysten tekemiseen. Shipitin kautta niin kuluttajat kuin yrityksetkin voivat lähettää kaiken kokoisia dokumentteja, paketteja ja lavoja. Monipuolisten toimitustapavaihtoehtojen ansiosta paketit saa lähetettyä nopeasti niin kotimaan sisällä kuin ulkomaillekin.

Olen ollut todella tyytyväinen Site Logicin tarjoamiin palveluihin. Hyvänä yllätyksenä tuli myös heidän tarjoama Piknik sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla pääsemme muokkaamaan jäätävän helposti sivujemme sisältöä tarvitsematta pelätä että sekoitamme mitään. Shipit on ollut todella vaativa projekti ja Site Logic on selviytynyt tästä kunnialla.

Lari Pihlajapuro

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

    Pekka Turpeinen

    Myynti, suunnittelu, projektit

    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntö sekä Palveluehdot pätevät.