Hellapoliisi

Hellapoliisi on jakanut toimivia ja kekseliäitä ruoka- ja leivonnaisreseptejä netissä jo vuodesta 2005. Sivustolla vierailee kuukausittain noin 400 000 yksittäistä hyvän ruoan ystävää.
Hellapoliisi
Hellapoliisi
Hellapoliisi

Toteutimme yhdelle Suomen suosituimmista reseptisivustoista kokonaisvaltaisen uudistuksen. Hellapoliisin uusi WordPress-sivusto on rakennettu puhtaalta pöydältä, täysin Hellapoliisin vuosien varrella kerätyn kokemuksen, saatujen palautteiden ja syntyneiden tarpeiden mukaan. Sivuston toiminnallisuudet, sisällöt ja käytettävyys otti projektin aikana aimo harppauksen nykyaikaan. Projektissa kiinnitettiin huomiota mahdollisimman helppokäyttöisiin ja informatiivisiin käyttöliittymiin sekä toimintoihin. Sivustoa on kehitetty uudistuksen myötä entistä paremmin erilaisiin päätelaitteisiin sopivaksi, responsiivisuus kunniaan!

Inspiroiva arjen työkalu ruoanlaittoon ja leivontaan

Huolimatta kaikesta uudesta upeasta sisällöstä sivustolla, respetit ovat Hellapoliisin sivuston selkäranka. Projektin alussa nousi esille selkeä visio siitä, että sivusto on ennen kaikkea arjen työkalu, joka innostaa ja inspiroi ruoanlaittoon ja leivontaan. Reseptien etsiminen sivustolta haluttiin tehdä mahdollisimman helpoksi ja intuitiiviseksi, kuitenkin mahdollistaen kokkailijoiden tarkemmat ja yksityiskohtaisemmat haut.

Reseptihaku innovoinnin kohteena

Projektin aikana todettiin, että kävijälle tulisi tarjota mahdollisimman nopeasti olennaisia ehdotuksia. Tähän ratkaisuksi kehitettiin vapaasanahaku, joka mahdollistaa lyhyen haukusanan syötön jälkeen helpon pääsyn hakusanan mukaisiin resepteihin, teemohin ja raaka-aineisiin. Reseptien listauksessa kävijä voi valita lisäksi tarkennetusta hausta haluttuja yksityiskohtaisempia hakuehtoja. Hakuehdot ilmestyvät kätevästi listauksen ylle, josta ne on helppo poistaa. Tarkennetun haun avulla kävijä voi hakea esimerkiksi nopeita gluteenittomia kakkureseptejä ja jälkikäteen lisätä vielä hakuun mukaan raaka-aineista vadelmat ja mansikat, sekä teemoista makeat piirakat. Nopeus, helppous ja samaan aikaan tarkkuus siis samassa paketissa!

Reseptihaku innovoinnin kohteena
Räätälöityjä verkkosivustoja jo vuodesta 2005 Lue lisää palveluistamme

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Pekka Turpeinen
Pekka Turpeinen Myynti, suunnittelu, projektit
Muiden henkilöiden yhteystiedot