Fountain Park

Fountain Park tarjoaa sidosryhmien kuulemiseen verkossa sitouttavan ja fasilitoidun prosessin pelillisiä elementtejä hyödyntäen
Fountain Park
Fountain Park
Fountain Park

Ajatus verkkosivustouudistuksesta oli hautunut jo pidemmän aikaa Fountain Parkissa, mutta sopivaa toimittajaa ei ollut vielä löytynyt. Toimittajalta etsittiin uusia ideoita kohderyhmien parempaan tavoittamiseen sekä näkemystä myynnin ja markkinoinnin edistämiseen verkkosivuston kautta. Uudesta verkkosivustosta oli tavoitteena saada kohderyhmät huomioon ottava ja markkinointia edistävä kokokonaisuus, jota on helppo hallinnoida ja kehittää. Lähdimme jo ennen projektia ideoimaan uuden verkkosivuston linjaa ja suuntaa keskusteluissa heränneiden ideoidemme pohjalta. Rohkeiden ehdotustemme kautta valikoiduimmekin projektin toteuttajaksi.

Kokonaisvaltainen verkkosivustouudistus

Kävijäryhmät huomioon ja uusi digitaalinen brändi-ilme

Verkkosivustouudistuksen myötä yrityksen digitaalinen brändi-ilme raikastettiin ja tuotiin 2020-luvulle. Uudesta ilmeestä muotoiltiin raikas ja moderni, mutta samalla vanhaa kunnioittava kokonaisuus.

Uuden ilmeen lisäksi blogeille, referensseille ja palveluille annettiin uudenlainen tila ja näkyvyys. Suunnittelussa tehtiin päätöksiä perustuen projektin alussa luotuihin käyttäjäpersooniin sekä myynin ja markkinoinnin kannalta kriittisiin tekijöihin. Osioista muotoutuikin täysin uudet kohderyhmittäin jaotellut kokonaisuudet, joissa kävijät voivat suodattaa sisältöjä teemojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Kokonaisvaltainen verkkosivustouudistus
Yhteistyöstä jäi kaikin puolin hyvät kokemukset, yhteinen fiilis oli tosi hyvä! Alusta saakka Site Logicin kiinnostus nimenomaan asiakkaidemme ja liiketoimintamme tarpeiden ymmärtämiseen ohjasi yhteistä suunnittelutyötä. Asiantuntemus ja osaaminen näkyi sitten siinäkin, että korona-aikakauden tyyliin suunnittelutyöpajat saatiin notkeasti siirrettyä verkkoon, suunnitelmien toteutus ja muokkaus tapahtui erittäin joustavasti ja nopeasti ja projekti eteni sujuvasti maaliin. Voin lämpimästi suositella Site Logicia yhteistyökumppaniksi. Fountain Parkin toimitusjohtaja Janne Jauhiainen

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.