Vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla

Meillä ei ole kukaan pitämässä kädestäsi kiinni tai kyttäämässä mitä teet. Vapaus kulkee käsi kädessä vastuun kanssa, mutta et ole yksin. Apua ja tukea saat aina pyytämällä. Tulet tuijottamaan uusia haasteita silmästä silmään. Taivutat haasteet ratkaisuiksi ja mahdollisuuksiksi - et luovuta. Vaikka intohimomme tekniikkaan ja designiin on vakavaa, osaamme nauraa. Nauramme itsellemme, toisillemme ja mainostoimistoille. Yhdessä olemme Site Logic ja toivotamme sinut tervetulleeksi taloon.

Avoimet työpaikat

Miksi Site Logic?

Jesse Ihatsu

Meillä pääset haastamaan taitosi ja tekemään jotain uutta joka päivä. Suosittelen liittymään riveihimme jos sinulla on intoa oppia uusia teknologioita tai haluat parantaa jo olemassa olevia taitojasi. Jos et kotiin lähtiessä osaa jotain paremmin kuin aamulla töihin tullessa – et ole selvästi vielä meillä töissä!

Jos omaat hyvän huumorintajun, nautit itsesi kehittämisestä sekä osaat kysyä kun et tiedä jotain, niin tule mukaan tiimiimme!

Jesse Ihatsu Tekninen johto, ohjelmistokehittäjä
Markus Kareinen

Mielenkiintoiset projektit, vastuu ja rento työilmapiiri. Site Logicilla oppii jatkuvasti uutta erilaisten projektien kautta, joissa pääsee haastamaan itseään. Työn kautta olen päässyt syventämään tietämystäni muun muassa digitaalisten markkinointikanavien, verkkosivuoptimoinnin ja verkkosivutekniikan suhteen. Työpaikalla on vahva yhdessä tekemisen meininki ja hyvä meno päällä päivästä toiseen, joten maanantaiaamutkaan eivät tunnu mahdottomilta!

Markus Kareinen Myynti, suunnittelu, projektit

Ota yhteyttä

Tarjoa suoraan osaamistasi tai kysy lisää työskentelystä Site Logicilla.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Magnus Björklöf
Magnus Björklöf Toimitusjohtaja
Muiden henkilöiden yhteystiedot