Epilepsialiitto

Epilepsialiiton, Epilepsiatutkimussäätiön ja Suomen Epilepsiaseuran yhtenäinen sivustokokonaisuus
Epilepsialiitto
Epilepsialiitto
Epilepsialiitto

Projektin tarkoituksena oli ilmeen raikastamisen lisäksi uudistaa Epilepsialiiton verkkosivustokokonaisuus palvelemaan entistä paremmin eri käyttäjäryhmiä. Käyttäjäryhmien huomiointi varmistettiin suunnittelun aikana vanhan verkkosivuston kävijätutkimuksella, yhteiskehittämisen työpajoilla ja laadukkailla käyttäjäkeskeisillä suunnittelumenetelmillä. 

Uusi sivusto on suuri kokonaisuus, joka tuo saumattomasti yhteen Epilepsialiiton, alueellisten jäsenyhdistysten, Epilepsiatutkimussäätiön ja Suomen Epilepsiaseuran verkkosivut sekä liiton verkkokaupan. Sivusto toteutettiin WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä. Lisäksi liiton ja jäsenyhdistysten tapahtumat tuodaan sivustolle Kehätiedon Kilta-jäsentietojärjestelmästä integraation kautta. Tällä vältytään tiedon päivittämisestä useaan järjestelmään manuaalisesti ja varmistetaan, että tieto on ajantasaista.

Liiton uusi verkkokauppa WooCommercella

Epilepsialiitolle toteutettiin sivuston yhteyteen oma verkkokauppa. Toteutus tehtiin hyödyntämällä WordPressin WooCommerce-lisäosaa » lue lisää verkkokauppatoteutuksista täältä. Tämä mahdollistaa miellyttävän käyttökokemuksen sekä sujuvan liikkumisen sivuston ja verkkokaupan välillä ilman, että käyttäjä ohjataan sivuston ulkopuoliseen verkkokauppaan. Sivuston ylläpidon kannalta verkkokaupan ja -sivuston hallinta tapahtuu helposti samasta WordPressin käyttöliittymästä. 

Saavutettavuus

Verkkosivusto toteutettiin saavutettavuus WCAG 2.1 (Web Content Accessibility Guidelines) AA-tason mukaisesti.

Liiton uusi verkkokauppa WooCommercella
Käyttäjien tarpeiden huomioiminen antaa vankan pohjan kehittämiselle Lue lisää UX-suunnittelusta

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.