Aktia Alexander Corporate Finance

Aktia Alexander Corporate Finance Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen sijoituspalveluyritys.
Aktia Alexander Corporate Finance
Aktia Alexander Corporate Finance
Aktia Alexander Corporate Finance

Suunnittelimme ja toteutimme Aktia Alexander Corporate Financelle uuden verkkosivuston. Uudella WordPress-verkkosivustolla yhdistyy yrityksen asiantuntijuuden ja palveluiden selkeä esilletuominen sekä moderni uusi ilme. Myös hienot asiakastarinat saivat uudistuksen myötä arvoisensa näyttämön. Suunnittelussa ja toteutuksessa huomioitiin modernin designin ja toimivien sisältöjen lisäksi saavutettavuus.

Palvelut, referenssit ja kävijäpolku suunnittelun ytimessä

Suunnittelu aloitettiin yhteisillä työpajoilla, joissa yhdessä tunnistettujen kohderyhmien pohjalta muotoiltiin uuden verkkosivuston rakenne. Rakenteen suunnittelussa kiinnitettiin huomiota tärkeimpien kohderyhmien tarpeisiin ja tavoitteisiin. Rakenteen avulla tunnistettiin sivuston kannalta tärkeimpiä osioita ja sisältöjä sekä kävijälle helposti hahmotettavia sivupohjia ja polkuja.

Uudistuksen myötä yrityksen palvelut ja referenssit tuotiin selkeämmin sivustolle ja näiden välille rakennettiin järkeviä linkityksiä. Kävijöiden liikkumista sivustolla sekä tavoitteiden täyttymistä pyrittiin tehostamaan oikeilla teknisillä ja sisällöllisillä ratkaisuilla.

Etsitkö tekijää yrityksesi verkkosivuille? Ota meihin yhteyttä
Projektin alusta alkaen paistoi läpi Site Logicin ammattimainen ote sekä kyky ymmärtää asiakkaidensa tarpeita ja mukautua niihin. Projektin aikana kuunneltiin huolellisesti meidän toiveitamme, jotka yhdistettynä Site Logicin ammattilaisten osaamiseen loivat toimivan kokonaisuuden. Projektinhallinta ja kommunikaatio toimivat saumattomasti läpi prosessin ja yhteistyöstä jäi kaikin puolin oikein hyvät fiilikset. Voimme vahvasti suositella Site Logicia yhteistyökumppaniksi! Aktia Alexander Corporate Financen projektitiimi

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Niku Piitulainen
Niku Piitulainen Myynti, suunnittelu, projektit
Muiden henkilöiden yhteystiedot