Garantia

Garantia on takausvakuuttamiseen erikoistunut riippumaton Finanssivalvonnan valvoma vahinkovakuutusyhtiö, jolla on pitkäaikainen kokemus finanssitoimialalta

Yhteistyömme Garantian kanssa alkoi jo vuonna 2012 verkkosivustoprojektin myötä. Viimeisimmässä projektissa toteutimme Garantialle nykyaikaiset WordPress-verkkosivut. Uudistuksen keskiössä oli yrityksen uusittu visuaalinen ilme ja brändi sekä aikaisemmin toteuttamamme verkkosivuston julkaisujärjestelmän vaihto WordPressiin.

Automaattisesti päivittyvät korkotiedot

TyEL-korot ovat Garantian julkisesti laskemia markkinakorkoja, joita suomalaiset eläkeyhtiöt käyttävät yritysrahoituksessaan.

Sivustolle toteutettiin osio korkojen interaktiivista tarkastelua varten. Tiedon hallintaa helpottamaan tehtiin integraatio, jonka avulla tiedot päivittyvät automaattisesti osiossa sijaitseviin taulukoihin ja graafeihin.

Yhteistyö Site Logicin kanssa on mutkatonta ja Garantian verkkosivujen uudistamisprojekti sujui ammattitaidolla. Lopputuloksena on skaalautuvat ja helposti päivitettävät modernit verkkosivut. Myös uuden alustan WordPressin käyttöönotto sujui helposti Site Logicilta saamamme tuen ansiosta.

Kirsi Viitanen

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

    Markus Kareinen

    Myynti, suunnittelu, projektit

    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Tietosuojakäytäntö sekä Palveluehdot pätevät.