Gavrielides Foods

Makuja maailmalta hyvän ruoan ystäville
Gavrielides Foods
Gavrielides Foods
Gavrielides Foods

Uudistuneet verkkosivut palvelevat kuluttajia ja ammattilaisia


Uudistimme Gavrielides Foodsin verkkosivut vastaamaan laajan asiakaskunnan tarpeita. Sivusto tarjoaa kuluttajille sekä horeca- ja kaupan alan ammattilaisille ajantasaista tietoa yrityksen edustamista tuotteista ja brändeistä sekä palveluista. Verkkosivusto tarjoaa myös reseptiikkaa niin kotikokeille kuin horeca-alan ammattilaisille yhdistäen resepteissä käytetyt raaka-aineet yrityksen edustamiin tuotteisiin.

Kuinka toteutimme sivuston?

Sivusto toteutettiin WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä räätälöitynä toteutuksena hyödyntäen suunnittelussa UX- ja UI-suunnittelun menetelmiä. Yrityksen maahantuomia ja edustamia tuotteita esitellään Tuotteet-osiossa, joka toteutettiin WooCommerce-lisäosalla . Tuotteet ja tuotetiedot päivitetään sivustolle integraatiolla suoraan toiminnanohjausjärjestelmästä, mikä tarjoaa näin sivuston kävijöille ajantasaista tietoa ja vähentää ylläpidon työtä sivuston sisällön päivittämisessä.

Kuinka toteutimme sivuston?
Verkkosivujen ja -kauppojen asiakaskeskeistä suunnittelua ja teknisen varmaa toteutusta vuosien kokemuksella Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Niku Piitulainen
Niku Piitulainen Myynti, suunnittelu, projektit
Muiden henkilöiden yhteystiedot