YHL – yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto ry

YHL on yliopistojen ja muiden korkeakoulutukseen ja tutkimukseen läheisesti liittyvien työpaikkojen henkilöstön edunvalvoja.
YHL
YHL
YHL

YHL etsi digikumppania verkkosivustohankettaan varten. Verkkosivusto on YHL:lle tärkeä viestintäkanava, johon sisältö ankkuroidaan muista kanavista. Tavoitteena oli päivittää sivuston käytettävyys ja ulkoasu nykyaikaiselle tasolle, jotta kriittinen tieto olisi nopeasti löydettävissä. Uusi sivusto vastasi sille asetettuja tavoitteita ja projekti valmistui etuajassa.

Lopputuloksena monipuolinen viestinnän kanava

Vanha sivusto ei enää tukenut YHL:n viestintää tarpeeksi ketterästi. Uudella sisällönhallintajärjestelmällä (WordPress) ja tarvelähtöisellä käyttöliittymäsuunnittelulla tuotettiin kokonaisuus, josta asiakas ja me voimme olla ylpeitä. Uusi sivusto ottaa huomioon kohderyhmän tarpeet ja toimii pohjana tulevaisuuden jatkokehitystä varten.

Lopputuloksena monipuolinen viestinnän kanava
Julkaisimme verkkosivut nopealla aikataululla. Ilman Site Logicin osaavaa ja joustavaa apua emme olisi onnistuneet. Palvelu on asiakaslähtöistä heti ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen ja meitä kuunneltiin erittäin taitavasti. Yhteistyömme jatkuu edelleen, joten tiedämme saavamme kaiken tarvittavan avun ja tuen myös verkkosivujen julkaisemisen jälkeen. Piia Reunanen

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.