Suomalais-Venäläinen kauppakamariyhdistys

Suomalais-Venäläinen kauppakamariyhdistys ry (SVKK) on vuonna 1946 perustettu järjestö, joka auttaa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään Venäjälle
Suomalais-Venäläinen kauppakamari
Suomalais-Venäläinen kauppakamari
Suomalais-Venäläinen kauppakamari

Kotisivu on SVKK:lle ensiarvoisen tärkeä, koska se on tiedotuksen tärkein kanava. Jäsentiedotus on myös yksi järjestön merkittävimmistä jäsenpalveluista. Verkkosivu päätettiin uudistaa osana organisaation toimintamallien muutosta. Lisäksi vanhan kotisivun ulkoasu oli visuaalisesti vanhentunut ja se ei ollut mobiiliystävällinen.

Uudistuksen tavoitteeksi asetettiin erilaisten kohderyhmien parempi palveleminen, sivuston käyttäjäystävällisyys ja modernisointi sekä sisällön ja tiedottamisen tehokkaampi hallinnointi.

Mitä tehtiin

Uuteen verkkosivuun suunniteltiin selkeät kävijäpolut ja alasivuista toteutettiin erilaisia kohderyhmiä paremmin puhuttelevat. Lisäksi suunniteltiin mm. uutishuone, jäsensivut ja tapahtumakalenteri.

Verkkosivusto integroitiin SVKK:n Vine CRM-järjestelmään, jotta käyttäjätunnuksia ja –oikeuksia voidaan hallinnoida automatisoidusti. Automatisoitu käyttäjäoikeuksien hallinnointi mahdollistaa esimerkiksi sivuston eri sisältöjen lukuoikeuksien hallinnoin kohderyhmittäin riippuen esimerkiksi jäsenyrityksen sijainnista.

Kotisivun sisällönhallintajärjestelmäksi valittiin WordPress. Laadukkaalla teknisellä toteutuksella varmistettiin sivuston nopea toimivuus.

Mitä tehtiin
Katso kuinka voimme olla avuksi! Tutustu palveluihimme
Valitsimme sivuston toimittajaksi Site Logicin, jolta saamamme tarjous oli kokonaisvaltaisesti kustannustehokkain. Yrityksessä oli lisäksi ymmärretty tiedotustarpeemme ja osattu esittää mielenkiintoisia ratkaisuja tarpeisiimme jo tarjouksen esittelyvaiheessa. Taneli Dobrowolski

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.