Specia – Asiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt ry

Specia ry on asiantuntijoiden ja esihenkilöiden akavalainen ammattijärjestö
Specia
Specia
Specia

Specia oli tunnistanut tarpeen lähteä kehittämään ja tehostamaan heidän viestintäänsä. Vanha ja hidas verkkosivusto ei enää taipunut muuttuneisiin tarpeisiin. Projektin alussa tahtotila ja tavoitteet olivat selvillä. Visuaalisessa ja teknisessä suunnittelussa tehtiin nopeita ja oikeita päätöksiä, joiden ansiosta projektin läpivienti oli asiakkaalle kivutonta.

Hyvä fiilis ja kauniit verkkosivut

Tunnistamalla pullonkaulat etukäteen ja järkevillä ratkaisuilla projekti saatiin pysymään aikataulussa, ja yhteistyö sujui hyvällä hengellä läpi alusta loppuun. Asiakas on erityisen tyytyväinen sivupohjan monipuolisuuteen, joka silti onnistuu olemaan rakenteeltaan kevyt ja sujuva.

Hyvä fiilis ja kauniit verkkosivut
Site Logicin kanssa työskentely lähti vauhtiin hyvällä hengellä ja huomasimme jakavamme samoja visioita sivuston ulkonäon ja toimivuuden suhteen. Site Logicin väki kuunteli aidosti kysymyksiämme ja toteutti sivuista toiveidemme mukaiset. Kaiken kaikkiaan jatkuva vuorovaikutus yhteyshenkilön kanssa sai aikaan tunteen, että olemme projektissa yhdessä. Yhteisestä projektista jäi käteen hyvä fiilis ja kauniit verkkosivut. Alli Alho, Viestinnän ja opiskelijajärjestötoiminnan koordinaattori

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Niku Piitulainen
Niku Piitulainen Myynti, suunnittelu, projektit
Muiden henkilöiden yhteystiedot