Escape Porvoo

Upea pakohuone sai arvoisensa verkkosivut
Escape Porvoo
Escape Porvoo
Escape Porvoo

Escape Porvoo sai täysin uudistetut verkkosivut ja modernin digitaalisen ilmeen. Pakohuoneen ainutlaatuinen tunnelma haluttiin välittää verkkosivuston kautta potentiaalisille asiakkaille. Vanha verkkosivusto oli tehty ns. single page design -mallilla, jossa kaikki sisältö oli yhdellä ja ainoalla sivulla. Lähdimme yhdessä asiakkaan kanssa muotoilemaan kokonaisuutta, jossa hakukoneet ja kävijät on huomioitu järkevällä sivustorakenteella ja uniikilla designilla. Kokonaisuudesta muodostuikin upea mystinen kokonaisuus, joka saa kävijät kiinnostumaan Escape Porvoon ainutlaatuisesta pakohuone-elämyksestä!

Aikaa kestävää designia kohderyhmät huomioiden

Aikaa kestävää designia kohderyhmät huomioiden

Projektin alussa Escape Porvoon ydinkohderyhmät tunnistettiin ja sivustolle muotoiltiin kohderyhmiä paremmin palvelevat omat osiot. Kohderyhmittäin tunnistettiin esimerkiksi yleisimmin kysytyt kysymykset ja avattiin pelin kulkua päätöksenteon tueksi. Kuvituksen ja sisällön avulla tuotiin kohderyhmittäin oikeaa tunnelmaa. Tärkeimpiä tietoja nostettiin esille selkeillä ja kiinnostavilla visuaalisilla elementeillä.

Verkkosivustosta muotoiltiin aikaa kestävä ja joustava kokonaisuus, joka pakohuoneen kehittyessä ja muuttuessa pystyy muovautumaan tarpeisiin aina uudestaan. Uniikki pakohuonekokemus tuotiin verkkosivustolle uudistetun ilmeen avulla, jotta kokemus verkkosivuston ja pakohuoneen välillä olisi mahdollisimman yhtenäinen ja saumaton.

Kaipaako verkkosivustosi uutta ilmettä ja parempaa käyttökokemusta? Ota meihin yhteyttä!