Erityisalojen Toimihenkilöliitto ERTO

ERTO edustaa yli 17 000 yksityisen sektorin asiantuntijaa ja ammattilaista
ERTO
ERTO
ERTO

Verkkosivu on Ertolle tärkeä jäsenhankinnan ja jäsenien palvelukanava. Yhä useampi vertailee ammattiliittoja ja työttömyyskassoja verkossa, joten verkkosivu on mahdollisuus vaikuttaa myönteisesti kävijän päätökseen.

Erton panostukset verkkopalvelun käyttäjäkokemukseen ja jäsentensä parempaan palvelemiseen on ollut yksi avaintekijä menestyksessä.

Yhteistyöstä

Yhteistyömme Erton kanssa on alkanut jo vuonna 2008. Pitkän yhteistyön aikana olemme oppineet tuntemaan syvällisemmin Erton toimintaa ja haasteita.

Olemme vastanneet verkkosivun uudistamisesta kaksi kertaa. Lisäksi kehitämme ja optimoimme sivustoa kuukausittain.

Yhteistyöstä
Nykyinen verkkosivu

Nykyinen verkkosivu

Nykyinen verkkosivu on suunniteltu ja optimoitu siten, että se tarjoaa käyttäjälle tietoa oikea-aikaisesti. Kävijäpolun optimointiin on tuloksekkaasti käytetty mm. A/B –testausta konversion parantamiseksi.

Verkkosivulla on myös toiminnallisuus sisällönkohdentamiseksi, jonka avulla pystytään puhuttelemaan tiettyä kävijäkohderyhmää täsmällisemmin. Sivulla on monipuolinen tapahtumaverkkokauppa, jossa kävijä pystyy ilmoittautumaan helposti maksullisiin ja maksuttomiin tapahtumiin. Verkkopalvelu on integroitu suoraan jäsenrekisteriin.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.