Mobiilisovellukset

Autamme valjastamaan mobiilisovellukset osaksi organisaatiosi toimintaa

Pysy mukana liikkeessä

Tiedon käsittely ja haku ovat hiljalleen siirtyneet enemmän työpöydältä mobiiliin. Hyödynnettävän ruututilan määrä kutistuu, eikä pelkkä responsiivinen verkkosivusto välttämättä riitä verkkopalvelun ja käyttäjän väliseen vuorovaikutukseen. Mobiilisovellusten/applikaatioiden/appien, tai millä nimellä rakasta lasta kutsuukaan, valjastaminen mukaan yrityksesi tai järjestösi toimintaan tarjoaa uusia mahdollisuuksia sitouttaa ja aktivoida kohderyhmääsi. Mobiilisovellusten valtakausi on kasvussa, siksi on tärkeää pysyä liikkeessä kehityksessä ja asiakkaitesi mukana.

Mitä teemme eri tavalla?

Jotta mobiilisovelluskehitys olisi myös asiakkaillemme kustannustehokasta, olemme valinneet menetelmäksemme tuottaa Ionic Framework -mobiilisovelluksia. Näin saamme yhdellä projektilla toteutettua sekä Applen iOS että Googlen Android -alustoille yhteensopivan mobiilisovelluksen. Käyttäjän näkökulmasta lopputuote vastaa ns. “natiivi”-mobiilisovellusta, eli aivan kuin se olisi suunniteltu vain toiselle järjestelmälle edellämainituista. Näin varmistetaan mobiilisovelluksen vaivaton käytettävyys, loppukäyttäjälle tutussa ympäristössä. Konsultoimme sinua myös olemassaolevan mobiilisovelluksen jatkokehittämisen kanssa, jotta voit tehdä oikeita päätöksiä.

Eikö responsiivinen sivusto riitä?

Verrattuna responsiivisiin verkkosivuihin (eli verkkosivuihin, jotka asettuvat kaikille näytöille sopivasti), mobiilisovellukset tukevat myös ympäristöön ja laitteeseen sidonnaisia toiminnallisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi laitteen GPS-sijainti, kamera, orientaatio jne. Näiden lisäksi vuorovaikutus on korkeampaa, kiitos push-ilmoitusten. Sen sijaan, että asiakkaan on käytävä verkkosivuilla tarkistamassa uutta sisältöä, voimme proaktiivisesti lähettää sovelluksen kautta ilmoituksia, joilla kehottaa asiakas haluttuun toimintaan. Mobiilisovelluksilla automatisoit prosesseja ja vähennät manuaalista työtä, joka johtaa aina tehokkaampaan ajankäyttöön ja tietojen virheettömyyteen!

Kenelle mobiilisovellukset sopivat ja mihin niitä käytetään?

Mobiilisovellukset sopivat kaikille ryhmille, kaikenlaiseen käyttöön. Mobiilisovellukset voidaan valjastaa osaksi viestintää tai toiminnan digitalisointia, jossa palvelua siirretään taskukokoon. Mobiilisovellukset ovat myös kätevä tapa toteuttaa työkalu organisaatiosi sisäiseen viestintään, tai integroida nykyisiin järjestelmiin (kuten matkalaskuja ja kuitteja varten). Keskustellaan lisää ja innovoidaan yhdessä teidän organisaatiolle sopiva ratkaisu!

Case Toimitori

Muotoilimme yhdessä Toimitorin kanssa mobiilisovelluksen, jonka avulla ravintola-alan työntekijä voi nappia painamalla ottaa hänelle sopivia työvuoroja vastaan.

Koska palvelu on toteutettu mobiilisovelluksena, ei käyttäjien tarvitse istua tietokoneen ääressä päivystämässä uusia työmahdollisuuksia; vuoroja voi varata itselleen kätevästi liikkeestä.

Suunnittelimme Toimitorille helppokäyttöisen mobiilisovelluksen, jonka käytettävyyttä ja toimivuutta testailimme yhdessä Toimitorin porukan kanssa.

Lopputuloksena syntyi uusi digitaalinen palvelu, jolla saatiin Toimitorin asiakkaiden työvuorottamiseen tolkkua.

Lue lisää Toimitorin casesta.
  • Enemmän vuorovaikutusta
  • Kustannustehokas toteutus
  • Aina tavoitettavissa
  • Toimiva optimointi mobiiliin

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.