Julkaise kaikille

Julkaise kaikille on Celian tuottama ohjesivusto kaikille julkaisemisesta kiinnostuneille. Saavutettavuuskirjasto Celia on opetus- ja kulttuuriministeriön ohjauksessa.
Julkaise kaikille
Julkaise kaikille
Julkaise kaikille

Projektin tavoitteena oli luoda kustantamoille ja muille julkaisuja tuottaville toimijoille paikka, jossa tarjotaan ohjeita digitaalisten julkaisujen saavutettavuuteen. Uudella WordPress-verkkosivustolla kerrotaan mm. digitaalisten julkaisujen saavutettavuusvaatimuksista ja EU:n esteettömyysdirektiivistä sekä jaetaan ajantasaista tietoa aiheiden ympäriltä. Uusi räätälöity WordPress-sivusto suunniteltiin ja toteutettiin saavutettavaksi (WCAG 2.1. AA-taso). Lue lisää saavutettavuudesta ja sen arvioinnista!

Uusi uniikki ulkoasu, saavutettavuus huomioiden

Suunnittelun aikana loimme sivustolle uuden uniikin ulkoasun. Valitsimme yhdessä asiakkaan kanssa sivuston muotokielen – tunnistettavat värit ja helposti luettavat fontit.

Ilmeestä haluttiin selkeyden lisäksi kuitenkin kiintoisa ja mieleenpainuva. Tästä esimerkkinä ilmeeseen suunniteltu aalto-muoto, joka toistuu läpi sivuston luoden yhtenäisen visuaalisen jäljen. Ikoneilla ja muilla pienillä tekijöillä sivustolle saatiin modernia selkeyttä. Kaikessa suunnittelussa pidettiin kuitenkin huolta saavutettavuudesta, jotta kaunis design ei kiilaa käytettävyyden ja toiminnallisuuden edelle.

Kaipaako verkkosivustonne uutta ilmettä ja sujuvampaa käyttökokemusta? Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Pekka Turpeinen
Pekka Turpeinen Myynti, suunnittelu, projektit
Muiden henkilöiden yhteystiedot