EastCham Finland

EastCham Finland on asiantuntija- ja edunvalvontaorganisaatio. Osana Team Finland -verkostoa se tuottaa kansainvälistymispalveluita kaikille suomalaisille yrityksille.
EastCham Finland
EastCham Finland
EastCham Finland

Kotisivu on EastCham Finlandille ensiarvoisen tärkeä, koska se on tiedotuksen tärkein kanava. Jäsentiedotus on myös yksi järjestön merkittävimmistä jäsenpalveluista. Verkkosivu päätettiin uudistaa osana organisaation toimintamallien muutosta. Lisäksi vanhan kotisivun ulkoasu oli visuaalisesti vanhentunut ja se ei ollut mobiiliystävällinen.

Uudistuksen tavoitteeksi asetettiin erilaisten kohderyhmien parempi palveleminen, sivuston käyttäjäystävällisyys ja modernisointi sekä sisällön ja tiedottamisen tehokkaampi hallinnointi.

Mitä tehtiin

Uuteen verkkosivuun suunniteltiin selkeät kävijäpolut ja alasivuista toteutettiin erilaisia kohderyhmiä paremmin puhuttelevat. Lisäksi suunniteltiin mm. uutishuone, jäsensivut ja tapahtumakalenteri.

Verkkosivusto integroitiin EastCham Finlandin Vine CRM-järjestelmään, jotta käyttäjätunnuksia ja –oikeuksia voidaan hallinnoida automatisoidusti. Automatisoitu käyttäjäoikeuksien hallinnointi mahdollistaa esimerkiksi sivuston eri sisältöjen lukuoikeuksien hallinnoin kohderyhmittäin riippuen esimerkiksi jäsenyrityksen sijainnista.

Kotisivun sisällönhallintajärjestelmäksi valittiin WordPress. Laadukkaalla teknisellä toteutuksella varmistettiin sivuston nopea toimivuus.

Katso kuinka voimme olla avuksi! Tutustu palveluihimme
Valitsimme sivuston toimittajaksi Site Logicin, jolta saamamme tarjous oli kokonaisvaltaisesti kustannustehokkain. Yrityksessä oli lisäksi ymmärretty tiedotustarpeemme ja osattu esittää mielenkiintoisia ratkaisuja tarpeisiimme jo tarjouksen esittelyvaiheessa.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai ehdota veloituksetonta tapaamisaikaa asiantuntijamme kanssa.

Katsothan tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.